Neurowave Amsterdam – Over Ons

pexels-photo-320007

Over ons

Neurowave wil de psychische gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een depressie. U kunt bij ons snel terecht om te zien of rTMS mogelijk iets voor u zou kunnen zijn. U kunt ook altijd contact opnemen met vragen over de behandeling en de effecten van rTMS.

Momenteel werken we samen in een team met een psychiater, GZ-psycholoog en neurobioloog. Gezamenlijk hebben we ervaring met rTMS-behandelingen en zijn we één van de eerste praktijken in Nederland gespecialiseerd in deze behandeling. We zijn een kleinschalige praktijk in het hart van Amsterdam.

De behandeling en het contact bij Neurowave, met Saskia Dijkstra en Eva Dijkstra (geen familie), was steeds zeer adequaat, professioneel en zorgvuldig. Ik kon snel terecht, er werd uitstekend met mij meegedacht en overlegd, ik kon makkelijk contact krijgen per email of telefoon. Ook de locatie is zeer verzorgd en prettig. Al met al ben ik uiterst tevreden en wens ik nog velen na mij zo’n goede behandeling toe.

 

Cliënt Daan

S.J.D. (Saskia) Dijkstra

Saskia Dijkstra is sinds elf jaar GZ-psychologe (BIG-geregistreerd). Ze werkte o.a. bij een specialistisch centrum voor stemmings- en angststoornissen, waar zij veel ervaring opdeed met het behandelen van mensen met een depressie. Saskia is degene die de behandeling zal uitvoeren in combinatie met cognitieve gedragstherapie (CGT). Ze volgde daartoe aan de Universiteit van Maastricht aanvullende postdoctorale scholing op het gebied van rTMS aan de Faculteit der Psychologie.

I.J.M. (Ilonka) Boomsma, MD

Ilonka Boomsma is psychiater (BIG-geregistreerd) en heeft jarenlange ervaring met de behandeling van depressie d.m.v. medicatie en psychotherapie. Zij ziet rTMS als een innovatieve behandeloptie met veel potentie voor mensen die te weinig baat hebben bij medicatie of voor diegenen die geen medicatie willen.

E.S.A. (Eva) Dijkstra

Eva Dijkstra is opgeleid als neurobiologe. Hierdoor heeft zij veel kennis van het menselijk brein en zij heeft zich gespecialiseerd in rTMS. Als onderzoeker is zij gegrepen door deze nieuwe mogelijkheid voor de behandeling van depressie. Zij is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van rTMS.