Neurowave Amsterdam – Over Ons

pexels-photo-320007

Over ons

Neurowave wil de psychische gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een depressie. U kunt bij ons snel terecht om te zien of rTMS mogelijk iets voor u zou kunnen zijn. U kunt ook altijd contact opnemen met vragen over de behandeling en de effecten van rTMS.

Momenteel werken we samen in een team met een psychiater, twee psychologen en een neurobioloog. Gezamenlijk hebben we ervaring met rTMS-behandelingen en zijn we één van de eerste praktijken in Nederland gespecialiseerd in deze behandeling. We zijn een kleinschalige praktijk in het hart van Amsterdam.

rTMS in combinatie met de dienstdoende psychologe en het vrolijke ontvangst van de praktijk eigenares in de hal heeft me veel goed gedaan en heeft me echt veel geboden in het gevoel van zelfwaardering, zelfvertrouwen en allround een positievere kijk op het leven. Het heeft me echt grondig geholpen als persoon en ik zou het aan iedereen aanbevelen met depressieve klachten. Hopelijk kan het jullie ook zoveel bieden.

 

Cliënt Bart

C.A.M. (Cynthia) Arrachart

Cynthia Arrachart is een betrokken psycholoog met een positieve instelling. Met een achtergrond in de neuropsychologie werkte ze eerder o.a. in een woonzorgcentrum en revalidatie, waar zij veel ervaring opdeed met het behandelen van mensen met diverse psychische klachten, waaronder depressie. Cynthia voert de behandeling uit in combinatie met cognitieve gedragstherapie (CGT).

I.J.M. (Ilonka) Boomsma, MD

Ilonka Boomsma is psychiater (BIG-geregistreerd) en heeft jarenlange ervaring met de behandeling van depressie d.m.v. medicatie en psychotherapie. Zij ziet rTMS als een innovatieve behandeloptie met veel potentie voor mensen die te weinig baat hebben bij medicatie of voor diegenen die geen medicatie willen.

E.S.A. (Eva) Dijkstra

Eva Dijkstra is opgeleid als neurobiologe. Hierdoor heeft zij veel kennis van het menselijk brein en zij heeft zich gespecialiseerd in rTMS. Als onderzoeker is zij gegrepen door deze nieuwe mogelijkheid voor de behandeling van depressie. Zij is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van rTMS.