Neurowave Amsterdam – Over Ons

pexels-photo-320007

Over ons

Neurowave wil de psychische gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een depressie. U kunt bij ons snel terecht om te zien of rTMS mogelijk iets voor u zou kunnen zijn. U kunt ook altijd contact opnemen met vragen over de behandeling en de effecten van rTMS.

Momenteel werken we samen in een team met een psychiater, twee psychologen en een neurobioloog. Gezamenlijk hebben we ervaring met rTMS-behandelingen en zijn we één van de eerste praktijken in Nederland gespecialiseerd in deze behandeling. We zijn een kleinschalige praktijk in het hart van Amsterdam.

rTMS in combinatie met de dienstdoende psychologe en het vrolijke ontvangst van de praktijk eigenares in de hal heeft me veel goed gedaan en heeft me echt veel geboden in het gevoel van zelfwaardering, zelfvertrouwen en allround een positievere kijk op het leven. Het heeft me echt grondig geholpen als persoon en ik zou het aan iedereen aanbevelen met depressieve klachten. Hopelijk kan het jullie ook zoveel bieden.

 

Cliënt Bart

C.A.M. (Cynthia) Arrachart

Cynthia Arrachart is een betrokken psycholoog met een positieve instelling. Met een achtergrond in de neuropsychologie werkte ze eerder o.a. in een woonzorgcentrum en revalidatie, waar zij veel ervaring opdeed met het behandelen van mensen met diverse psychische klachten, waaronder depressie. Cynthia voert de behandeling uit in combinatie met cognitieve gedragstherapie (CGT).

M. (Mieke) van de Schraaf

Mieke van de Schraaf hecht in haar persoonlijke en oprechte manier van begeleiden veel waarde aan een goed onderling contact waarin warmte, vertrouwen en een vleugje humor voorop staan en tevens ruimte is voor samen reflecteren om alles uit jezelf te halen wat er in zit. Haar achtergrond ligt in de klinische psychologie, waarbij zij zowel in de GGZ als VVT sector veel uiteenlopende klachten heeft behandeld, waaronder depressie en angst. Mieke behandelt bij Neurowave met rTMS in combinatie met cognitieve gedragstherapie (CGT).

I.J.M. (Ilonka) Boomsma, MD

Ilonka Boomsma is psychiater (BIG-geregistreerd) en heeft jarenlange ervaring met de behandeling van depressie d.m.v. medicatie en psychotherapie. Zij ziet rTMS als een innovatieve behandeloptie met veel potentie voor mensen die te weinig baat hebben bij medicatie of voor diegenen die geen medicatie willen.

E.S.A. (Eva) Dijkstra

Eva Dijkstra is opgeleid als neurobiologe. Hierdoor heeft zij veel kennis van het menselijk brein en zij heeft zich gespecialiseerd in rTMS. Als onderzoeker is zij gegrepen door deze nieuwe mogelijkheid voor de behandeling van depressie. Zij is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van rTMS.

Raad van Commissarissen Neurowave

De Raad van Commissarissen heeft tot taak toezicht te houden op het beleid van het bestuur en op de algemene gang van zaken in de B.V. en staat het bestuur van Neurowave met raad ter zijde. Bij Neurowave bestaat de RvC uit een team van drie mensen met veel kennis op het vlak van GGZ, psychiatrie en neuromodulatie (rTMS).

M. (Martijn) Figee

Martijn Figee heeft als psychiater (MD PhD) jarenlange ervaring in de psychiatrie en werkt met verschillende neuromodulatie technieken, waaronder rTMS, tDCS, ECT en diepe hersenstimulatie (DBS).

I. (Ilse) Graat

Ilse Graat (MD) is in opleiding tot psychiater en doet daarnaast onderzoek naar DBS. Zij is bekend met de doelgroep die wordt behandeld bij Neurowave en is op de hoogte van de verschillende neuromodulatie technieken die effectief worden gebruikt in de GGZ.

T.A.J. (Tessa) Snels

Tessa Snels werkt als consultant en heeft een financiële achtergrond. Zij  kan dus goed meedenken met Neurowave en financieel advies geven.