Meer informatie & direct aanmelden

Vraag meer informatie aan

Wilt u een intakegesprek inplannen of meer informatie over de rTMS behandeling? Dan kunt u Neurowave telefonisch bereiken, via 020 421 04 73, via de e-mail [email protected], en via het onderstaande contactformulier.

Een intakegesprek is over het algemeen binnen 1-2 weken in te plannen bij Neurowave. De rTMS behandeling kan 1-3 weken na de intake starten.

Neurowave is telefonisch bereikbaar op werkdagen (Ma-Vrij) tussen 08:30 en 17:00 uur.

U kunt zich ook direct aanmelden voor de rTMS  therapie via de “direct aanmelden” button op deze pagina. U dient dan wel al in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw huisarts.

Heeft u al een verwijsbrief?

U kunt zich direct aanmelden voor de rTMS behandeling via de onderstaande button. De verwijzing gaat via het beveiligde cliënten portal van Neurowave. Op basis van de verstrekte informatie vindt een eerste toetsing plaats over de vraag of Neurowave uw aanmelding in behandeling kan nemen. U hoort binnen een week of dat het geval is.

Let op: Op het aanmeldscherm kunt u de verwijsbrief als kopie of scan toevoegen (.doc, .pdf, .odt, .jpg, .png). Als de verwijsbrief uit meerdere pagina’s bestaat, graag alle pagina’s toevoegen.

Let op: Geeft u a.u.b. bij de contra-indicaties aan of een van de volgende situaties voor u geldt:

  1. Epilepsie, (eventueel epilepsie in de familie)
  2. Een herseninfarct
  3. Zwangerschap
  4. Psychotische depressie
  5. Metalen implantaten in het hoofd
  6. Een pacemaker
  7. Een neurochirurgische ingreep in het verleden.
  8. Verslaving
  9. Een recente suïcidepoging of opname (< 6 maanden geleden)

Bij Neurowave kunt u snel terecht!

Een intakegesprek is over het algemeen binnen 1-2 weken in te plannen bij Neurowave. De rTMS behandeling kan 1-3 weken na de intake starten.