rTMS Behandeling In Amsterdam

rTMS behandelingen in Amsterdam Centrum

De rTMS Behandeling in Amsterdam wordt nu voor 100% vergoed door uw zorgverzekeraar.

rTMS staat voor “repetitive Transcranial Magnetic Stimulation”. Deze behandeling is een effectieve, toegankelijke en bewezen behandeling tegen depressie. Neurowave biedt rTMS behandelingen aan in Amsterdam. Om precies te zijn in het hartje van Amsterdam centrum. Zo kunt u gemakkelijk bij ons terecht voor uw rTMS behandelingen in Amsterdam.

rTMS behandeling Amsterdam voor therapieresistentie

U blijk depressie therapieresistent te zijn, wat nu? Een rTMS behandeling in Amsterdam kan ook voor u een positieve uitkomst bieden. Wanneer er wordt gesproken over depressie “therapieresistentie”, dan gaat dit om een chronische depressie waarbij de standaard depressie behandelingen niet werken. Het gaat hierbij om twee type antidepressiva in combinatie met psychotherapie. Soms blijken deze methodes helaas niet of nauwelijks te werken. Wanneer dit het geval is dan kan een rTMS behandeling bij Neurowave in Amsterdam een uitkomst bieden.

Door deze innovatieve behandelmethode in Amsterdam is een effectieve depressiebehandeling nu voor meer mensen bereikbaar. U dient een verwijsbrief van uw huisarts te hebben voordat u in aanmerking kan komen voor een 100% vergoede rTMS behandeling in Amsterdam bij Neurowave. Ter informatie: de verwijsbrief van de huisarts moet geschreven zijn ten behoeve van therapieresistente depressie. Wanneer u start met de rTMS behandeling van Neurowave in Amsterdam dan kan u niet gelijktijdig bij een andere instelling of praktijk in behandeling zijn voor een therapieresistente depressie.

rTMS is wetenschappelijk bewezen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een rTMS behandeling bij 60% van de patiënten een positief effect heeft. Wanneer dit wordt gecombineerd met gesprekstherapie bij Neurowave in Amsterdam dan kan het succes percentage van de rTMS behandeling stijgen naar 70%. Dit betekend dat zeven op de tien personen baat heeft bij een rTMS behandeling. Neurowave biedt met succes de rTMS behandeling in Amsterdam aan. Het positieve effect van de rTMS depressie behandeling kan al merkbaar zijn binnen drie weken. Daarnaast is de rTMS behandeling geheel pijnloos. Het enige wat u kan ervaren is een milde hoofdpijn na een behandeling.

De rTMS behandeling van Neurowave in Amsterdam is erg toegankelijk. Bij de rTMS behandeling is geen verdoving nodig; u ervaart immers geen pijn tijdens de behandeling. Daarnaast wordt u niet opgenomen tijdens de behandelingen. U kan na iedere behandeling gelijk naar huis waar u al snel (soms al binnen een week) een positief effect zal gaan ervaren van de rTMS behandeling. Tenslotte kan u gewoon doorgaan met uw huidige medicatie tijdens en na een rTMS behandeling in Amsterdam.